Noord-Holland Noord Gezond

Inspiratie

Breed Bestuurlijk Transformatieoverleg van NHN Gezond verwelkomt nieuwe partijen

Afgelopen periode zijn nieuwe organisaties aangesloten bij het Breed Bestuurlijk Transformatieoverleg van Noord-Holland Noord Gezond. Met het verwelkomen van de nieuwe partijen krijgen organisaties die zich bewegen op het vlak van preventie, zorg, netwerken en bijvoorbeeld de acute keten op bestuurlijk niveau een plek.

MEE & De Wering, de veiligheidsregio Noord-Holland Noord, Beweegzorg Noordwest (BNW), de apothekerscoöperatie in Noord-Holland Noord (APCON), Woonzorggroep Samen en De Zorgcirkel zijn vanaf heden onderdeel van het BBTO. Zij trekken op met de al eerder aangesloten organisaties binnen de regiotafel, zijnde: Noordwest Ziekenhuis, GGZ Noord-Holland Noord, de RHO’s (HONK, HKN en HWF), Stichting Omring, Esdégé-Reigersdaal, gemeente Heiloo (voor regio Noord-Kennemerland), gemeente Den Helder (voor regio Kop van Noord-Holland) en gemeente Hoorn (voor regio West Friesland), Dijklander Ziekenhuis en GGD Hollands Noorden.

Welzijn aan tafel

Nicolette Engbers, interim bestuurder bij MEE & Wering vindt het waardevol dat MEE & Wering nu ook op bestuurlijk niveau betrokken is: ‘Juist vanwege de verschuiving van zorg naar welzijn, een ontwikkeling die momenteel gaande is, is het van groot belang om diverse partijen om tafel te hebben. Wij zijn blij met de uitnodiging en denken graag mee.’

Deel dit bericht