Noord-Holland Noord Gezond

 

Ik ben Hans Hoek, 70 jaar woonachtig in Castricum, getrouwd, 2 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik heb 8 jaar deel uitgemaakt van het Algemeen Bestuur van de FNV en hou mu nu vooral bezig met de landelijke en lokale zorg, welzijn en wonen voor ouderen. Sinds 2010 heb ik ook een eigen onderneming in het ondersteunen van particulieren, zelfstandigen en kleine MKB bedrijven bij ICT problemen in het algemeen.

Daar ik al landelijk en lokaal betrokken ben bij de hedendaagse ouderenproblematiek en in de komende jaren is deze regionale inwonersraad een prima aanvulling op mijn  netwerk. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat er in de komende jaren steeds meer aan de zelfde touwtjes getrokken gaat worden en er dus veel beter samen gewerkt en afgestemd  wordt.

Ik heb de verwachting dat deze inwonersraad met zijn deskundigheid, expertise en ervaringen voor de zorgprofessionals een welkome aanvulling is en dat daardoor de zorg en welzijn in het algemeen op een hoger peil kan worden gebracht

Mijn ambitie ligt hoog, ik verwacht dat de inbreng van de inwonersraad  daadwerkelijk van invloed is op de wijze waarop in de komende jaren de Zorg wordt uitgevoerd. Ik heb teveel ervaring met praatclubjes en heb besloten daar geen energie en tijd meer in te steken.